|
<li><font color=#7E99B2>Haberler - Dünyamızdaki son gelişmeler</font><li><font color=#7E99B2>Recentelijke ontwikkelingen in de wereld</font>
op ma 08 feb 2010 1:16
Kedidir Kedi schreef:eikok schreef:Arabın hurafesiyle beynini döllettirmiş yobazların inadına, şanlı Türk Silahlı Kuvvetleri yine şanına yaraşır şekilde davranmışır.
Basbug'un ''askerine allah allah diyerek hücum etmesini emreden bir ordu...'' minvalindeki sozlerini nasil degerlendiriyorsun eikok? (Aa! Bak, gordun mu?! Benim isim sirf Rumlarla, Ermenilerle degilmis; yeter ki seni rahatsiz edebileyim.)
Güzel soru.. Allah kavramını Yaratıcı Güç olarak ele alırsak, Yaratıcı Gücün desteğini arkasına aldığına inanarak taarruz etmek, milli duygu ve şuur bakımından yetersiz, fakat Yaratıcı Gücün tek tek insanlarla ilgilendiğine ve ölünce “cennet” ile ödüllendirileceğine inanan askerler için alternatif dopink kaynağıdır. Bu bakımdan olumlu değerlendiriyorum.
Bir gün olur yılda, ayda Birleşiriz hep Altay’da. Güz ayında, kurultayda Başı börklü han görünür.
-

eikok
-
op ma 08 feb 2010 1:43
eikok schreef:Allah kavramını Yaratıcı Güç olarak ele alırsak, Yaratıcı Gücün desteğini arkasına aldığına inanarak taarruz etmek, milli duygu ve şuur bakımından yetersiz, fakat Yaratıcı Gücün tek tek insanlarla ilgilendiğine ve ölünce “cennet” ile ödüllendirileceğine inanan askerler için alternatif dopink kaynağıdır. Bu bakımdan olumlu değerlendiriyorum.
Arkadas komedyen galiba.. Ne kavrami ne gucu yav? Neler kepekliyon oyle..? Sen asirlarca ayakta duran, bugunku Turkiye topraklarinin 30 kati, Turkiye butcesinin 50 kati butceye sahip, dunya iktisadi hayatina ve ticaretine tamamen hakim o muthis devletleri dopinkle mi kurduk, Canakkaledeki 250.000 sehidi dopinkle mi verdik saniyordun yoksa?
-

isooww
-
op ma 08 feb 2010 1:55
Karafatma schreef:Devletin yaptigini ayrimcilik sayamam. Cunku iceri alinan da musluman, alinmayan da musluman. O halde kriter ne din, ne irk ne de cinsiyet, sadece kilik kiyafet... ki kilik kiyafet kurallarini heryerde goruruz..
Tamam.
Yiğitler silkinip ata binende Derelerde bozkurtlara ün olur Yiğit olan döne döne döğüşür Kötüler kavgadan kaçar don olur Köroğlu çağırır figan, ağıtlar İman ehli birbirini öğütler Boydan boya demir donlu yiğitler Çalar cidasını Kahraman olur
-

Kahraman
-
op ma 08 feb 2010 20:37
isooww schreef: Sen asirlarca ayakta duran, bugunku Turkiye topraklarinin 30 kati, Turkiye butcesinin 50 kati butceye sahip, dunya iktisadi hayatina ve ticaretine tamamen hakim o muthis devletleri dopinkle mi kurduk Yok, ne münasebet, yukarıdan uzanan sihirli bir el yardım etti de kurduk. isooww schreef: Canakkaledeki 250.000 sehidi dopinkle mi verdik saniyordun yoksa?
Neyle verdik sence.
Bir gün olur yılda, ayda Birleşiriz hep Altay’da. Güz ayında, kurultayda Başı börklü han görünür.
-

eikok
-
op ma 08 feb 2010 20:39
CHP'li Başkan Akaydın: Camiye ayakkabı ile giriliyor mu ki, GATA'ya türbanla girilsin. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın, "Camiye ayakkabı ile giriliyor mu ki GATA'ya da türbanla girilsin." dedi. Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Halkın Gündemi isimli program öncesinde gazetecilere açıklama yapan Mustafa Akaydın, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) alınmamasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Akdeniz Üniversitesi Rektörü olduğu dönemde de başörtüsüne karşı yasakçı tutumlarıyla sık sık gündeme gelen Akaydın, AK Parti'yi edebiyat yapmakla suçladı. http://www.sondakika.com/haber-chp-li-a ... i-1905181/
-

eikok
-
op ma 08 feb 2010 22:42
eikok schreef:CHP'li Başkan Akaydın: Camiye ayakkabı ile giriliyor mu ki, GATA'ya türbanla girilsin.
Biraz provokatif olmus ama severim, cunku bu inek sabanciklar yoksa hic anlamayacak. Kahraman arkadasimiza izah ettigim gibi, kilik kiyafet kurallari heryerde var ve hic bir sekilde (din) ayrimciliga giremez.
"Bilimden gidilmeyen yolun sonu karanlıktır" Hacı Bektaş Veli
-

Karafatma
-
op di 09 feb 2010 0:59
"Camiye ayakkabı ile giriliyor mu ki, GATA'ya türbanla girilsin"
Provokatifliginde otesinde esseklik etmis.. Bu alakasiz benzetme ile GATA'ya ve maasini odeyen bu asil millete hakaret olan bu dingili biraz hayvanat bahcesine gonderelim de medeniyet ogrensin.
-

isooww
-
op di 09 feb 2010 1:02
eikok schreef: Yok, ne münasebet, yukarıdan uzanan sihirli bir el yardım etti de kurduk. Neyle verdik sence.
Sen komedyenlik yapmaya devam et, napacan neyle verdiysek verdik. Dunyanin en buyuk hakikatinden bize ne. Biz 600 senelik mirasin kalan son kirintilarini yemeye devam edelim..
-

isooww
-
op di 09 feb 2010 10:40
eikok schreef:CHP'li Başkan Akaydın: Camiye ayakkabı ile giriliyor mu ki, GATA'ya türbanla girilsin. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın, "Camiye ayakkabı ile giriliyor mu ki GATA'ya da türbanla girilsin." dedi. Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Halkın Gündemi isimli program öncesinde gazetecilere açıklama yapan Mustafa Akaydın, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) alınmamasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Akdeniz Üniversitesi Rektörü olduğu dönemde de başörtüsüne karşı yasakçı tutumlarıyla sık sık gündeme gelen Akaydın, AK Parti'yi edebiyat yapmakla suçladı. http://www.sondakika.com/haber-chp-li-a ... i-1905181/
Burda Karafatma kardesle defalarca dedigimizi söylemis Akaydin, helal olsun. Bu ikiyüzlü yobaz dinifasistler ancak bu dilden anlar Ayrica Akaydin su demeclerine de takildim: Kimdir Bülent Arınç. 12 Nisan'da çok önemli generaller yakalandığı zaman Türkiye bağırsaklarını temizliyor gibi ahlak dışı bir laf edebilen TBMM'nin başkanlığını yapmış zat hepinizin bildiği gibi Kubilay'ımızın boynunu kör testere ile kesen zatın torunu olduğu iddia ediliyor. Çünkü bugüne kadar yalanlanmadı.
Yobazogluyobaz Arinc, dogruysa sasirmam. akahpe nin kimin torunlari ve ne mal olduklarini hepimiz biliyoruz zaten
Laatst bijgewerkt door Arslan op di 09 feb 2010 10:45, in het totaal 1 keer bewerkt
-

Arslan
-
op di 09 feb 2010 10:45
Burada Isooww arkadasima hak veriyorum. Eski saglik bakaninin yakisiksiz sozlerine MHP maalesef arka cikmistir. Oktay Vurala bu soru soruldugunda ama efendim biz demiyoruz bunu, kendi il baskanlarinin beyanidir, gibi sozleri yanlisligi gormezden gelme ve ortbas etmekten baska birsey degildir. Akp Aydin il baskaninin dengesiz sozleri zaten partileri tarafindan gecte olsa yururluge konmus ve istifa ettirilmistir. Buda demokrasi ile pek bagdasmaz ama neyse.
Amma velakin bu Osman Durmusu ve ona destek cikan MHP yi aklamaz. '' Siz peygamber diye nitelendirilen bir sahsiyetin hanimini nasil da GATA ya sokmazsiniz, sizi gidi beyaz onlukluler sizi '' demesi ve bunu alaya almasi inaniyorum ki MHP'lilerde bile derin uzuntu yaratmistir!
Genelkurmay baskaninin bile uzuntu duydugu bir yerde Osman Durmusun bu tur sozler sarf etmesi tam anlamiyla edepsizliktir, yaziklar olsun.
NOT: Bakin Osman Durmus ismini defalarca kullandim, MHP yi sadece desteklemekle sucladim. Bir edepsizin sozu ile koca bir kurum yara alamaz. Devlet Bahceliye saygi duydugum icin de ismini beyan etmedim. Ama onunda suskun kalmasi MHP yoneticilerinin bu tur yakisiksiz aciklamalarda bulunmalarina yol acabilir, bu yuzden ipleri ele almasinda fayda var diye dusunuyorum vesselam...
Bana 15 Budist, 12 Bakununci, 29 Hedonist, 21 ateist, 33 Kemalist, 4 evangelist, 14 Fethullahci, 1 Milli Goruscu, 3 donek verin dunyayi degistirim vesselam...
-

Belaruslu_CHPli
-
op di 09 feb 2010 10:52
isooww schreef:"Camiye ayakkabı ile giriliyor mu ki, GATA'ya türbanla girilsin"
Provokatifliginde otesinde esseklik etmis.. Bu alakasiz benzetme ile GATA'ya ve maasini odeyen bu asil millete hakaret olan bu dingili biraz hayvanat bahcesine gonderelim de medeniyet ogrensin.
Neresi esseklik?? Sen benim askeriyemin ve devletimin kurallarini tek tek hice sayican ve ondan sonra bana göstermek istemedigin saygiyi ve hosgörüyü benden isticen he?? Sen ne hakla gidip erkek/kadin ayrimi yapiyorsun ibadet yerlerinde? Sen ne hakla insanlari dislarsin?? Sen ne hakla benim ickime karisirsin- oruc tutmuyorsam sana ne? Bunun dinle alakasi yoktur, sizinkisi dinifasizm den baska bisey degildir. Lanet olsun bu bes para etmeyen dini anlayasiniz.
-

Arslan
-
op di 09 feb 2010 18:39
Arslan schreef:De zgn moslims die zich het hardst roeren vormen een onderdeel van een godsdienstige massastroming die vrouwen behandelt als stront, pedofilie gedoogd, mensen buitensluit en discrimineert.
We zijn als Turken helaas volledig gecorrumpeerd door een volslagen debiele geloofsopvatting waarbij vrouwen zich moeten bedekken om te voorkomen dat mannen opgewonden raken. Te walgelijk en achterlijk voor woorden.
De dag dat deze dominante opvatting de van Islam met wortel en tak is uitgeroeid is een zegen voor deze planeet.
Nu spreek je mijn taal 
-

Laiktevhidcilik
-
op vr 12 feb 2010 0:00
Arslan schreef:Neresi esseklik?? Sen benim askeriyemin ve devletimin kurallarini tek tek hice sayican ve ondan sonra bana göstermek istemedigin saygiyi ve hosgörüyü benden isticen he??
Sen ne hakla gidip erkek/kadin ayrimi yapiyorsun ibadet yerlerinde? Sen ne hakla insanlari dislarsin?? Sen ne hakla benim ickime karisirsin- oruc tutmuyorsam sana ne? Bunun dinle alakasi yoktur, sizinkisi dinifasizm den baska bisey degildir. Lanet olsun bu bes para etmeyen dini anlayasiniz.
Aslan sen komiksin kardes. Senden hosgoru isteyen kim? Kendi kendine gelin guvey oluyon:) Bu arada irkcilik yaptiginin farkina varmissinki, beni irkci ilan ederek kendini savunma gayretine giriyorsun. Anladigina sevindim. Bi seyi duzeltmek icin, anlamak birinci sart. Ama konu degistirmek pek iyi taktik sayilmaz. Ickiden orucdan bahsettigimizi hatirlamiyorum. Bir seyin dinle alakasini sen veya ben karar veremeyiz. Zaten konumuzda degil. Bu hakaretlerini aynen iade ediyorum. Gule gule harca  ) Tabii sende haklisin, herkes seviyesini belli edecek..
-

isooww
-
op vr 12 feb 2010 0:17
 Imparatorice Asena - Keizerin van China Tomris Hatun - Koningin van Centraal-Azie
-

Atropatene
-
Onderwerp opties
|
|